Gönderen Konu: Genel Sohbet  (Okunma sayısı 180220 defa)

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
Ynt: Genel Sohbet
« YANITLA #60 : Ara 12, 2009, 18:05:44 »
En yakın mevsimde görüşmek üzere kardeşim, hoşça-kal :)
J'alre

Aramil

• Ortak
  • - 5 -
« YANITLA #61 : Ara 12, 2009, 19:41:35 »
Hayırlı bir şekilde gidip dönersin inşallah kardeş...
How shall we leave the lost road,
Time's getting short so follow me,
A leader's task so clearly,
To find a path out of the dark

Inilius Narteroth

CalahanRedSky

• Ortak
  • - 4 -
« YANITLA #62 : Ara 12, 2009, 21:03:20 »
Güzel bir söylemle handan bir süreliğine ayrılman benim bile tüylerimin diken diken olmasına neden oldu Garion. Handa elbet gözlerimiz seni arayacaktır. Kısa sürede geri dönmen dileğiyle...
Ideas never die!

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #63 : Ara 13, 2009, 02:53:13 »
Yolun açık olsun kardeşim. Git özlet kendini, yine gel!
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #64 : Ara 14, 2009, 11:55:37 »
Güle Güle Git Güle Güle Gel Kısa Dönem Tez Zamanda Tekrar Aramıza Dönmen Dileğiyle Sevgili POŞET ;D
The Professional
Doderic Cotton

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #65 : Ara 17, 2009, 01:21:49 »
Hikaye kaldığı yerden devam ediyor sevgili Noca'lar. Bu aralar biraz yavaşladığımı biliyorum, üzgünüm. Bu günlerde hanla fazla ilgilenemiyorum. Yakın zamanda oyunla ilgili daha fazla materyal paylaşacağım. Ayrıca Nocture ırkı hakkında yüzeysel de olsa bilgi vereceğim. Lütfen sabırlı olmayı biliniz :) Saygılar.
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #66 : Ara 18, 2009, 00:26:40 »
Avatar'ları yenilemeye başladık sevgili han sakinleri. Sizden özel bir istek gelmediği sürece kafamıza göre takılacağız. Maksat değişiklik olsun :) Avatar'ları güvenli olsun diye bize ait web alanında tutuyorum, bu yüzden beğendiğiniz bir resim olursa lütfen önce bana gönderin. Ben gerekeni yaparım :)

Sevgiler.
Franz Kafka

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #67 : Ara 29, 2009, 23:04:04 »
Pathfinder kurallar kitabımıza kavuştuk. Kitabın ne kadar fantastik olduğundan falan bahsedip kendimi yormayacağım. Tek bir kötü özelliğinden bahsedeceğim sadece, o da çok kalın ve çok ağır olması :) Artık "Noca'ların Zamanı" kısmını biraz canlandırma vakti geldi. Gözünüz oralarda olsun sevgili Noca'lar. Saygılar.
Franz Kafka

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #68 : Oca 08, 2010, 22:14:32 »
İlker'in hatırlanası karakterleri (Bkz: Kara elf oyunu) :)

Evrim'in bu iletisini görmüş bulundum ve aklıma neler neler geldi :)

Kara Elf Oyunundan Unutulmayan Sahneler

1- Fadıl'ın "Hacı kötü müyüz?" repliği (bu repliğin meydana gelmesinde DM'in insafsızlık payı büyüktür).

2- Vetrinus'un (Evrim) yer altındaki bir kaleyi tek başına fethederek kendini aştığı oyun. (Evrim'in bu bu oyundaki performansı bu camiadaki herkese bir ders niteliğindedir.)

3- Jarlaxle ve çetesi Bregan D'aerthe'in sizi Neverwinter sokaklarında kıstırdığı sahne.

4- Jarlaxle size kılıcını çektiğinde yüzünüzün aldığı hal.

5- Artemis ve Vetrinus'un çarpışması (Kural hatalarından dolayı 3 kere tekrar edilmiştir).

6- Mithra'nın (Fadıl) yer altı savaşında kendinden ezik iki askerle dövüşürkenki coşkusu.

7- Arthalos tarikatı başkanı Loki'yi köşeye sıkıştırdığınızda sizi ikna etmeyi başarması (Loki oyunun kötü adamıdır ve oyuncular bu adamı bulup öldürme hayaliyle, gerçek dünya zamanıyla bir yılı aşkın süre boyunca her hafta sonu oyun oynamıştır).

8- Vetrinus'un tek taşlı Wish yüzüğünü ele geçirdiğinde sarf ettiği sözcük öbeği (son oyunu oynamamıza yol açmıştır).

9- Son savaşta rakiplerinizden biri olan Level 20 Fighter'a Hold Person tutturduğunuzda oluşan yüz ifadeniz.

10- Son savaşta Serkan'ın üçüncü deneyişte 18 attığı Dispel zarını takip eden yüz ifadeniz.

11- Son savaşta Aurin'in Loki'ye fırlattığı Fireball onun ölümüne yol açtığında oluşan yüz ifadeniz.

12- Kapanış oyununu Evrim olmaksızın oynamış olmamızdan sonraki Evrim'in ebedi yüz ifadesi.   

Aklınıza gelen varsa ekleyin :)

Sevgiler.
Franz Kafka

CalahanRedSky

• Ortak
  • - 4 -
« YANITLA #69 : Oca 09, 2010, 15:42:40 »
Hold Person değil, Hold Monster saygıdeğer DM'im :) Büyüyü küçümsemeyelim.  8)
Ideas never die!

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #70 : Oca 09, 2010, 21:45:14 »
Pardon sayın Aurin, Hold Monster. Ayrıca Hold Person geçirmek daha zor olduğu için küçümsemiş değil, yüceltmiş oluyorum aslında seni :)
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #71 : Oca 11, 2010, 11:35:02 »
Evrim'in ebedi yüz ifadesi kısmına bittim :)) Güzel bir özet olmuş, ellerine sağlık :) Benim için bu oyunun yeri gerçekten çok farklıdır.
J'alre

CalahanRedSky

• Ortak
  • - 4 -
« YANITLA #72 : Oca 11, 2010, 16:24:57 »
Bir de Drizzt'in aramızdan birisiyle bir muhabbeti olmuştu. Hangimiz olduğunu şimdi hatırlayamıyorum. O olaydan sonra da baya bir taraflarımız kalkmıştı. Hatta ben "Olm Drizzt bizimle konuştu lan!" diye bir replik de kullanmıştım.
Ideas never die!

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #73 : Oca 11, 2010, 20:25:18 »
Drizzt oyunda iki yerde göründü. Birincisinde, parti bir ormanda ilerlerken onunla karşılaştı ve o Mithra'ya çok değerli bir eşya hediye etti. İkincisinde, Vetrinus ile Artemis çarpışırken onlara yaklaştı. Artemis Vetirnus'u öldürmek üzereyken ortaya çıktı ve Artemis kaçmak zorunda kaldı. Bir de oyunun sonlarına doğru bir yerde göründüğünü hatırlıyorum ama bundan çok emin değilim (Aramil daha net hatırlayabilir). Ayrıca oyun bir ünlüler geçidiydi ve Drizzt ve Artemis'ten başka pek çok bilindik karakter vardı. Jarlaxle ve Uthgental Del'Armgo'yu hatırladım şimdilik. Benim yaratmış olduğum Asael gibi adamlar da sağlam adamlardı. Karakterlerin ilk seviyelerden başlayıp Level 19-20'ye kadar yükseldiği nadir oyunlarımızdandır bu isimsiz "Kara Elf Oyunu". 
Franz Kafka

Aramil

• Ortak
  • - 5 -
« YANITLA #74 : Oca 13, 2010, 00:14:42 »
Ben bu hacı kötümüyüz repliğini neden söyledim hatırlayamıyorum:) Var mı hatırlayan birileri?

Inilius Narteroth

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #75 : Oca 13, 2010, 01:33:47 »
Ben olayı hatırlıyorum, ama ayrıntılarından pek emin değilim. Lakin olay şöyle gelişti:

Vetrinus ve sen, yanınızda bir hırsızı sürüyerek bir yolda ilerliyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam başınızda Artemis var. Toplamda dört kişisiniz. Hırsız zamanında size bir kötülük yapmıştı ancak siz onu etkisiz hale getirip, cezalandırmak yerine affetmiştiniz. O da sizinle işbirliği yapmayı kabul etmişti. Yolda giderken, Mithra, Vetrinus ve Artemis arasında başlayan ve sadece bu üçünü ilgilendiren bir tartışma başlıyor ve sonra kavgaya dönüşüyor. Hırsızın da bu kavgaya durup duruken karışacağı tutuyor ama rakibinize saldıracağı yerde size saplamaya başlıyor. Yaşadığınız dumurdan yediğiniz Sneak Attack'lar sayesinde kurtulsanız da, dövüşün ikinci ya da üçüncü round'unda ikinizden biri uzanıyor (sanırım Vetrinus). Bir süre sonra dövüş bir sebepten ötürü yarıda kesiliyor ve ölen olmuyor ama siz telef olmuş vaziyettesiniz. Hırsız da baygın durumda, ama ihaneti içinize dert olmuş. Sonra şunları duyuyoruz:

F: Eeehhh yeter ulan! Hep iyilik yapıyoruz ama olan bize oluyor! İyilik iyilik nereye kadar! Hacı, kötü müyüz?
E: Kötüyüz!
F: Kötü müyüz?
E: Kötüyüz!
F: Kötüyüz anasını satayım...

:D

Bir yerleri yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin.     
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #76 : Oca 15, 2010, 14:53:56 »
:):):):):):)
J'alre

Aramil

• Ortak
  • - 5 -
« YANITLA #77 : Oca 15, 2010, 23:14:18 »
Abi hiç yanlış hatırlamıyosun birebir doğru olmuş, okurken bile aynı hırsı tekrar yaşadım ya emin ol:)

Hacım kötüyüz hala dimi:)

Inilius Narteroth

Garion

• Ortak
  • - 2 -
« YANITLA #78 : Oca 17, 2010, 13:18:20 »
Haftada bir çarşı iznine çıktığım için biraz geriden takip ediyorum ama avatarlar gerçekten çok iyi. Dostlar hepinize selamlar, umarım herkes iyi ve hayatından memnundur. Şu cümleden sonra biraz "off topic" takılıcam ama kusuruma bakmayın. Ben askerliğin olağan sıkıcılığı ve mantıksızlığı dışında genel anlamda durumumdan memnunum. Beni "açık garaj araç sevk amiri" yaptılar. Kamyonların içindeyim bütün gün giriş çıkışlarını yapıyorum, tam benlik dimi ;D İşin ismine gelince off be, aman aman "Araç Sevk Amiri!". Ama gerçek anlamda neyim, bir nevi kulübede oturan "Garaj Bekçisi" ;D İşte askeriye özetle bu, sırf gösteriş. Siyah bilir... :) Herkese tekrar selamlar, bir dahaki login'imde "off topic" yapmamak sözüyle... Hepinizi öptüm ;)
e.t.c.

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #79 : Oca 18, 2010, 18:35:21 »
Sabırsızlıkla herkes yeni oyunu beklemekte, bende öyle. Lakin burada şöyle bir sıkıntı var. Herkeste zaman konusunda bir sıkıntı vardı, oyunun oynanacağı gün büyük ihtimalle pazar olacaktı. Bu konuda en rahat adam olan ben artık rahat degilim arkadaşlar, haberiniz ola. Umarım hepimize uygun zamanlar bularak bu oyunu oynarız :-\
The Professional
Doderic Cotton

accordion-centenary