Portal
Forum
Giriş
Sayfa:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
14
Gönderen
Konu: Genel Sohbet (Okunma sayısı 180313 defa)
Kharnos
Hancı
- 19 -
Ynt: Genel Sohbet
«
YANITLA #80 :
Oca 19, 2010, 00:25:29 »
Emreciğim, tavernamız sana feda olsun, dilediğince off-topic yapabilirsin. Burası senin mekanın. O tabelayı kapıya beraber astık unutma
İlgi alanların ile alakalı işler yaptığına ve kafanı zorlamadıklarına sevindim. Kamyonların arasında geçiyor işte günlerin, boşver sen ünvanı falan. Takıl kafana göre. Herkes dört gözle dönüşünü bekliyor. Moralleri bozma sakın, bir de bakmışsın, evdesin Emrem Turhanım. Peynir tatlısı yerken "hiç askere gitmemiş gibiyim" diyeceksin kendi kendine
Kolay gelsin tekrardan. Öperim yanaklarından.
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka
Kharnos
Hancı
- 19 -
«
YANITLA #81 :
Oca 19, 2010, 00:39:20 »
Çocuklar, Yalçın'ın da bu açıklamayı yapması ile birlikte durum eşitlendi sayılır. Oyunu kurmaya çalışıyorum zamanım elverdikçe, ama kimsenin vakti yok artık. Benim Pazar günlerim zaten tam kaos (ama bu durum değişebilir). Canımızı sıkmayalım yine de. Eskiden her hafta sonu FRP oynardık (bazı haftalar 3-4 kez oynadığımızı bilirim) ama artık o adrenalin günleri geride kaldı. Yanarım da sonu gelmeyen onca oyuna yanarım. Artık sorumluluklar artıyor ve zaman daralıyor. Benim gibi bir FRP fanatiği için bunları söylemek acı, ama gerçek böyle. Yine de en azından FRP oyunlarına sadık neferlere ve Kara Miğfer Hanı gibi sıcak bir ortama sahibiz, bu açıdan mutluyum. Biz yine arada sırada zaman bulur oynarız. Oyunun yavaş ilerlemesi hiç problem değil, damağınızda kalacak tat önemli. Ayrıca, son bir sözüm daha var. Zaten güç bela ayarlayabileceğimiz bu oyunda da kendi aranızda kavga ederseniz
Caroak
sizi loplarınızdan ısırsın.
Saygılar
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka
Garion
Ortak
- 2 -
«
YANITLA #82 :
Oca 23, 2010, 12:22:02 »
Bu oyunun başlaması benim dönüşümü bile bulacak galiba
Şaka bi yana önemli olan İlkerin dediği gibi az da olsa öz olması dimi. İlkercim teşekkür ederim bu arada beni ferahlatma çalışmaların ve beni özlediğin için. Peynir helvasını hatırlattığın kötü oldu ama bebeğim. Yalnız burdan Sezgin'e sesleniyorum: Kızılay'da bi Hatay mutfağı buldum, kireçte bekletilmiş kabak tatlısından afiyetle yiyorum
Dediğin gibi İlkerim zaman hızla geçiyor zaten. Geçen hafta bi yazı yazmıştım buraya. Bugün tam bir hafta geçti üzerinden sayfa dolup atlamadan yine aynı sayfaya yazı yazabiliyorum
Bu gösteriyor ki sivil hayat çok daha yoğun. Sen yardırıyosun hala, sıkıntı var mı? Başka iş falan bakıyodun bir yandan, bir gelişme yok sanırım. Hepinize kolay gelsin, Onurcum siyahım sana iyi uçuşlar kazasız belasız. Evrimim sana çok kolay gelsin, umarım iyi gidiyodur okul. Sezginim ben gelene kadar müdür ol, beni işe al
Hepinizi öptüm, haftaya görüşmek üzere han tayfası...
e.t.c.
Elwynd
Yolcu
- 2 -
«
YANITLA #83 :
Oca 23, 2010, 14:08:57 »
Emrem öncelikle sana afiyet olsun diyorum kabak tatlıları için benim yerimede ye. Bir de çok özledim öyle sık sık yaz buraya eksikliğini hisstemeyelim.Müdür olmaya gelince inşallah be Emrem o aşamaya daha var
Öpüldün...
SK
Aramil
Ortak
- 5 -
«
YANITLA #84 :
Oca 27, 2010, 23:59:39 »
Arkadaşlar, araştırma görevlisi sınavında başarılı oldum, bundan gayrı okuldayım artık:)
Bana destek olduğunuz ve sabırla beni dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda kutlayalım mutlaka:)
How shall we leave the lost road,
Time's getting short so follow me,
A leader's task so clearly,
To find a path out of the dark
Inilius Narteroth
Kharnos
Hancı
- 19 -
«
YANITLA #85 :
Oca 28, 2010, 00:14:46 »
Tekrar tebrik ederim Aramil, sana da böylesi yakışır
Başarılarının devamını dilerim dostum. Bunu kutlayacağız mutlaka!
Franz Kafka
ZulkhiR
Ortak
- 7 -
«
YANITLA #86 :
Oca 28, 2010, 14:58:14 »
Kardeşim Benim Tekrar hayırlı olsun..Umarım daha büyük makam ve mevkilerde görmek isteriz sana daha iyileri yakışır çünkü
The Professional
Doderic Cotton
Elwynd
Yolcu
- 2 -
«
YANITLA #87 :
Oca 28, 2010, 20:07:15 »
Tebrik ediyorum
kutlamak şart...
SK
CalahanRedSky
Ortak
- 4 -
«
YANITLA #88 :
Oca 29, 2010, 12:41:26 »
Kutlamak şart!!!
Ideas never die!
Garion
Ortak
- 2 -
«
YANITLA #89 :
Şub 06, 2010, 14:48:07 »
(Garion'dan herkese selamlar, Aramil'e tebrikler. Başarılarının devamı mutlaka gelecektir..) -Garion, şehir dışındaki işlerinin ardından hafta sonu yine şehre döndüğünde, gece karanlığında kimseyle fazla muhattap olmadan hana uğrayarak kapıdan şöyle kısa bir bakış attı ancak içeriyi hareketsiz ve boş buldu. O an için takılmak istemedi. Yeni gelişmeleri öğrenmek, insanlara kulak misafiri olmak istiyordu ancak içeride bir hareket yoktu. Her zamanki gibi han sahibi Karamiğfer oradaydı ve tezgahın etrafında sıkıntılı bir şekilde volta atıyordu. Sanırım son zamanlarda onun alehine gelişen sıkıntılar ve işlerin düzensizliği biraz canını sıkıyordu. İçeride, bir köşede sızmış olan demirci ve evlerine dönmek üzere olan şehrin birkaç sakini vardı. Bu sessizlik ve hareketsizlik Garion'a göre değildi zira bu kadar tenha bir yerde kendini fark ettirmeden bir köşeye oturup içkisini yudumlayamaz ve rahat olamazdı. Kapıyı sessizce çekti ve ayak seslerini kapının belli belirsiz gıcırtısının arkasında bırakarak oradan uzaklaştı. "Bir dahaki dönüşümde burayı daha hareketli görmek üzere." diye kendi kendine söylenerek evinin yolunu tuttu...
e.t.c.
Kharnos
Hancı
- 19 -
«
YANITLA #90 :
Şub 06, 2010, 17:03:19 »
"Kara Miğfer Hanı'nın ortak salonu, handaki herkesin önemli bir toplantı için üst kattaki bir odaya geçmesinden dolayı bir süredir boş görünüyordu."
Herkesin yaklaşmakta olan yeni hikayeye yoğunlaşmasından dolayı han salonunun bir süredir sessizliğe büründüğü bir gerçek. Aramil için bir kutlama bile yapamadık. Lakin, bu geçici bir durumdur ve şahsım adına konuşursam, artık başımın "bazı" ağrıları son bulduğu için Kara Miğfer Hanı'na ayıracak daha çok vaktim var.
Sevgili dostum Garion'un çağrısına kulak verin! Haftada bir gelebildiği bu handa kimseyi bulamaması çok üzücü.
Saygılarımla
Franz Kafka
Vetrinus
Yolcu
- 7 -
«
YANITLA #91 :
Şub 10, 2010, 15:47:50 »
Antuan uzun bir yolculuğun ardından nihayet hana varmıştı. Yüzüne bakıldığında ne kadar yorgun olduğunun yanı sıra, tüm işlerini halletmiş olmanın huzuru da belli ediyordu kendini. Derin bir nefes aldı ve kendi kendine;
"nihayet evimdeyim"
dedi. İçerisi sakin gibi gözükse de, arada sırada uğrayan dostlarının yaymış olduğu enerji sardı tüm vücudunu.
" mutluluk bu olsa gerek"
diye söylendi tekrar kendi kendine. Eşyalarını köşedeki masanın üzerine bıraktıktan sonra, sakin adımlarla barın arkasına doğru ilerledi. Birazdan kendine dolduracağı bir kadeh kırmızı şarap her şeye bedeldi. Şarabını aldıktan sonra cam kenarındaki masaya geçip, yavaşça yudumlamaya başladı, Kara Miğfer'i çevreleyen o kasvetli sokağı seyrederken...
"Özlemişim"
kelimesi belli belirsiz döküldü üzerine, Garion'u düşündü, onunla yaptığı uzun sohbetleri, onu ne kadar özlediğini... İstemediği bir göreve çıkmıştı, tehlikesiz ama sıkıcı, mecburi ve mantıksız bir göreve.
"Az kaldı"
dedi yine kendi kendine şarabının son yudumunu Garion'a yudumlayarak. Evet dönüşüne az kalmıştı ve Antuan geleceği gün için büyük bir kutlama yapmayı planlıyordu...
Eşyalarını bıraktığı yerden alarak, sessizce karanlığa karıştı Antuan, şehirde yapması gereken işler vardı...
J'alre
Garion
Ortak
- 2 -
«
YANITLA #92 :
Şub 14, 2010, 13:06:02 »
Garion gölgesini arkasında bırakarak Han'dan ayrılalı bir hafta olmuştu.. Şehir dışında olduğu sırada belli belirsiz zamanlarda, belki de canının en çok sıkıldığı zamanlarda içini kaplayan sıkıntı verici bir duygu vardı. Ancak tam da o çevik ve narin vücuduna zorla kilolarca ağırlıkta kalın bir çelik zırh giydirilmişçesine tüm hareketini kısıtlayan, onu bunaltan o duyguyu hissetiği bir durumda; bir anda yüzünde bir gülümseme hissediyordu zaman zaman. Herşeye rağmen diyordu o karanlık boktan ormanda yürürken. Şehirdeki arkadaşlarının onu düşünerek hayatlarına devam ettiklerini hissediyordu. "Hatta!" diyordu yürürken mola verdiği ve suyunu yudumladığı sırada. "Eminim ki ben bu suyu yudumlarken Antuan'da Han'da şarabını yudumluyordur.." "Kara Miğfer ise; benim dönüşüm için sakladığı kendi yapımı lezzetli mi lezzetli şarabın fıçısına dokunan olup olmadığını kontrol etmek için birkaç saatte bir mahzene iniyordur." Ve diğerleri. Hepsini düşününce rahatlıyordu Garion... Ayıca aklına gelen başka bir konu için Kara Miğfer'e de içinden teşekkür ediyordu defalarca; sanki kendisini ödüllendireceği doğmuştu içine....
e.t.c.
Aramil
Ortak
- 5 -
«
YANITLA #93 :
Mar 18, 2010, 00:46:58 »
Merhaba arkadaşlar,
Biraz off topic oluyorum ama nikah tarihim 6 haziran saat 12:20, ümraniye nikah sarayı olarak belirlenmiştir. Hepiniz VIP olarak davetlimsiniz, katılım zorunludur
Darısı en kısa zamanda başınıza
How shall we leave the lost road,
Time's getting short so follow me,
A leader's task so clearly,
To find a path out of the dark
Inilius Narteroth
Elwynd
Yolcu
- 2 -
«
YANITLA #94 :
Mar 18, 2010, 10:08:25 »
Fadılcım davet için teşekkürler
Şimdiden mutluluklar...
SK
ZulkhiR
Ortak
- 7 -
«
YANITLA #95 :
Mar 18, 2010, 17:35:06 »
Kardeşim şimdiden mutluluklar inşallah hayırlı olur. Katılım zorunlu tabii ki inşallah orada olacağız kardeşim.
The Professional
Doderic Cotton
Vetrinus
Yolcu
- 7 -
«
YANITLA #96 :
Mar 18, 2010, 20:54:53 »
Koşa koşa geleceğim, mutluluk barındıran cümlelerimi o güne saklıyorum ama mahsuru yoksa darısını almayayim bir müddet
J'alre
CalahanRedSky
Ortak
- 4 -
«
YANITLA #97 :
Mar 19, 2010, 20:43:02 »
Biraz hüzünlendim ben. İki elim kanda da olsa orada olacağım kardeşim...
Ideas never die!
Kharnos
Hancı
- 19 -
«
YANITLA #98 :
Mar 19, 2010, 22:39:12 »
Yavaş yavaş bir Setting haline dönüştürmeyi düşündüğüm "Gölge Diyarlar", kendine özgü bir Pantheon'a sahip olacaktır. Bu çalışmayı Deities & Demigods kitabının rehberliğinde yapmaktayım. Bir yandan Noca'ları beğeninize sunarken bir yandan da gerekli olan diğer bilgilendirmeleri yapmam gerekiyor. Pantheon biraz vakit alan bir konu olduğu için (ve bu bilgilendirmenin Divine karakterlerden önce gelmesi iyi olacağı için) sizden bir süre daha sabretmenizi diliyor, Noca'lara çok kısa bir ara veriyorum. Bu çalışmayı yakında "Gölge Diyarlar" bölümünden takip edebilirsiniz.
Saygılarımla
Franz Kafka
ZulkhiR
Ortak
- 7 -
«
YANITLA #99 :
Mar 20, 2010, 11:35:18 »
Sevgili DM sabır taşı olsak çatlarız herhalde ama farkındasın değil mi yine tadı damağımızda kaldı haberin ola. Ne güzel karakterleri art arda alıyorduk mutlu oluyorduk şimdi yine sabretmeye başlıyoruz bakalım daha ne kadar dayanabileceğiz...
The Professional
Doderic Cotton
YAZDIR
Sayfa:
1
...
3
4
[
5
]
6