Gönderen Konu: Genel Sohbet  (Okunma sayısı 180322 defa)

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
Ynt: Genel Sohbet
« YANITLA #200 : Oca 01, 2011, 12:32:24 »
Final sınavlarımın zorluğu ve ciddiyeti sebebiyle, 03 Ocak 2011 tarihinden itibaren Ocak ayı boyunca bütün sosyal aktivitelere ve taleplere kapalı olacağımı bildirmek isterim.

Saygılarımla. 
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka

Garion

• Ortak
  • - 2 -
« YANITLA #201 : Oca 09, 2011, 21:57:24 »
Pek sevgili han sakinleri, uzun bir aranın ardından tekrar hepinize selamlar. Yeni temamız ve yapılan geliştirmeler ile ortaya çıkan hanımızın bu son hali ve yeni katılımcılarımız ile birlikte hanımızın hareket kazanması ve şenlenmesi beni çok ama çok mutlu ediyor. Son zamanda yakaladığımız bu enerji ile birlikte gelecekte hatırı sayılır bir topluluk olma yolunda ilerlediğimizi ve burada sizlerle birlikte birşeyler paylaşmaktan da çok büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu günden itibaren beni istediğiniz zaman handa bulabilirsiniz; ancak dikkatli gözlerle beni içeride arayın ki Garion'u göremedim diyerek hanı terketmeyin. Haydi o zaman hancı! Dolsun kadehler!!!
e.t.c.

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #202 : Oca 09, 2011, 22:55:07 »
Garion'un şerefine hoşgeldin dostum..
The Professional
Doderic Cotton

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #203 : Oca 09, 2011, 23:02:53 »
Hancı! Bak kim geliyor. Kadim dost Garion, çıkmış olduğu uzun yolculuktan geri dönmüş! Çabucak mahzene inip Antaran yapımı yıllanmış şarabı bul. Onu bugüne kadar neden açmadık sanıyordun?

Hırsızların ve gölgelerin saygı durduğu Garion, aramıza yeniden hoş geldin. Burada olman beni de çok mutlu etti. Odan, çalışma masan ve özel eşyaların aynen bıraktığın gibi seni bekliyor. Ama istersen önce salonda biraz soluklan, ve sana başka yerde bulamayacağın bir içki ikram edeyim!

Bütün kadehler dolsun!
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #204 : Oca 10, 2011, 23:14:12 »
Şimdi daha da bir keyiflendim; hancı bana bir kadeh daha getir!
J'alre

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #205 : Şub 17, 2011, 21:43:13 »
"Ölü Adamın Günlüğü" yakında Oyun Salonu'nda.
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #206 : May 08, 2011, 18:37:48 »
Calahan uzun bir zamandır Karamiğfer'de dolaşmıyor. Masamıza gelip yaptığımız sohbetlere iştirak etmiyor. Onun gibi tecrübeli bir ismin masamıza katılmaması büyük kayıp. Buradan "calahan dön aramıza" isimli bir kampanya başlatıyorum. Desteklerinizi bekliyorum :D
J'alre

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #207 : May 08, 2011, 23:58:17 »
Destekçinim Vetrinus. Ben de dahil olmak üzere hepimizin onu burada görmek istediğinden eminim. Şu anda oldukça yoğun bir dönem geçirmekte olduğunu biliyorum ancak bunu mazeret saymıyorum :)
Franz Kafka

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #208 : Tem 22, 2011, 01:06:21 »
Böyle bir şey görmeyi beklemiyordum. Bakalım tanıyacak mısınız :)

Click to see the original size.
Franz Kafka

ZengalDarkskull

• Tayfa
  • - 6 -
  • Toprak, sana karışalım.
« YANITLA #209 : Tem 22, 2011, 14:43:32 »
 Minsc! İnanmıyorum :)
Burden

Meldor

• Tayfa
  • - 6 -
  • "Asla bensiz içmesin."
« YANITLA #210 : Tem 22, 2011, 14:45:47 »
Minsc diyesim var ama gırtlağımı sıkar diye korkuyorum. :)
Scimitar

ZengalDarkskull

• Tayfa
  • - 6 -
« YANITLA #211 : Tem 22, 2011, 15:03:37 »
Minsc'e birde bu açıdan bakın..

Burden

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #212 : Tem 22, 2011, 16:22:30 »
Bu da Berserk'e bağlamış halleri sanırsam. Böyle korkunç görünüyorlar. Siz de adamı gemiye tıkın bakalım. Ama nereye kadar :)
Franz Kafka

ZengalDarkskull

• Tayfa
  • - 6 -
« YANITLA #213 : Tem 22, 2011, 16:45:07 »

Ben bu ifadeyi bekliyorum..

Ne zaman mı?

Rivol ne zaman alkol içer, Alois ne zaman meditasyon yapar, Ryle ne zaman dua eder, Tamura ne zaman aynaya bakarsa bu ifadenin gelmesi muhtemeldir sevgili arkadaşlarım.. :)

Burden

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #214 : Ağu 12, 2011, 03:35:44 »
Sevgili Kara Miğfer Hanı sakinleri,

Sizler bu yazıyı okurken ben "gitmiş" olacağım. Sizlere Greyhawk dünyasının kapılarını aralıyor, bir yandan Antuan Nightshade'i ayaklarınıza getiriyor ve huzurlarınızdan şimdilik ayrılıyorum. Keşke daha fazlasını yazabilseydim, özellikle Greyhawk hakkında yazılacak çok şey vardı, ama olsun. İnanıyorum ki birkaç ay sabredersiniz.

Bugüne kadar hepimiz Kara Miğfer Hanı'na gözümüz gibi baktık. Hanı sizlere emanet ederken bunu aynen devam ettireceğinize inanıyor, nacizane mekanımıza vermiş olduğunuz değerden ve ayırmış olduğunuz zamandan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kara Miğfer Hanı Aramil, Garion ve Vetrinus'un güvenli ellerinde olacaktır. Hepinizin içi rahat olsun!

Fantastik diyarlarda tekrar beraber olacağımız ve birbirinden güzel hikâyelerle devam edeceğimiz günler çok uzakta değil, bunu uzun bir tatil olarak varsayalım.

Yakında tekrar görüşmek dileğiyle, kendinize iyi bakın!

Kharnos
Franz Kafka

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #215 : Ağu 26, 2011, 17:29:52 »
Selam dostlarım,

Sizlerden ve buradan ayrı kalmak ne kadar üzücü ise, buraya geri dönme fırsatını bulmuş olmak da bir o kadar keyifli. Umarım hepiniz iyisinizdir, keyfiniz yerindedir. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler.

Pazar gününe kadar bedavadan izinliyim, Kıyıköy'de dağlara, ormanlara karşı tatil yapıyor, istirahat ediyorum :) Pazar günü öğlen saatlerine kadar bu civarda olacağım. Resmi tatil süresince de sık sık görüşebileceğiz. Yani gözüm üstünüzde :)

Kendinize iyi bakın.

Hancı, bana bir kırmızı şarap!
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #216 : Ağu 29, 2011, 10:46:07 »
En yakın zamanda buraya kalıcı olarak dönmeni temenni ediyorum. Sensiz çok keyifsiz dostum, hadi çabuk bitir günleri :) Hancı, bana da sert bir şeyler!
J'alre

Tayro

• Yolcu
  • - 1 -
« YANITLA #217 : Eki 16, 2011, 15:27:49 »
Arkadaşlar,

16 Ekim 2011, saat 15:30, Bursa Merkez, Kent Meydanı AVM, Starbucks Coffee içi,

Oyuncular:
Kharnos ve Tayro

Faaliyet:
Kahvenin her türlüsü, soğukta donarken yudumlanıyor.

Tüm dostlara sevgiler.

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #218 : Eki 16, 2011, 16:04:48 »
Hoş geldin, sefalar getirdin yüce Tayro. Kharnos'un yokluğundan sebep hanımız biraz sessiz. Kharnos'a selamlar. :)
J'alre

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #219 : Eki 16, 2011, 16:15:19 »
Kadehimi yüce Tayro'dan hemen sonra hanımıza gelen yoldaş Lunarion için kaldırıyorum. Kendisi eski bir yol arkadaşımdır, siz dostlarımın da Lunarion'a hanımızda yardımcı olacağınızdan şüphem yoktur. Dolsun kadehler!
J'alre

accordion-centenary