Gönderen Konu: Genel Sohbet  (Okunma sayısı 123791 defa)

Alois

• Tayfa
  • - 4 -
Ynt: Genel Sohbet
« YANITLA #240 : Şub 28, 2012, 00:10:20 »
Hayat Şartları ;)
Hepimiz böyle şeyleri atlatacağız inşallah.Hep beraber olmak istediğim kişiler(sizler) araya zaman,mesafe,iş vs. hep birşey sıkışıyor.Bunların bitmesini istiyorum.Yüce Dm'imiz geldi.Artık bildiğim giden F.R.P ekibinden Tamura(Emin)'bey gözümüz yollarda..
Ama atlarımızı oraya da süreceğiz uygun bir zaman'da :)

F.R.P Yaşam Tarzı'dır arkadaş. :)
DOLDUR HANCI

Meldor

• Tayfa
  • - 6 -
  • "Asla bensiz içmesin."
« YANITLA #241 : Mar 17, 2012, 13:50:15 »
Deli dolu, gözü kara ve dostluk adına her şeyi yapmayı göze alan han müdavimleri,  bir süreliğine malesef aranızda olamıyorum. Faaliyetlerinize katılamıyorum. Zorunlu garnizon görevimi bitirmek ve aranıza dönüp tekrar sizlerler kılıç sallamak ve düşman bildiğimizin üstüne korkusuzca koşmak istiyorum. İnşallah döndüğümde açacağım bir fighter karakteri çok farklı olacak. Bilmediklerimi öğrenmiş, bildiklerimi tekrar etmiş oldum. Bunların F.R.P' ye dönüşümünün güzel olacağı kanaatindeyim. Hepinizi çok özledim. Kendinize iyi bakın. İyi talim yapın. Geldiğimde soluklanmaya zamanınız olmayacak. ;)
Scimitar

ZengalDarkskull

• Tayfa
  • - 6 -
  • Toprak, sana karışalım.
« YANITLA #242 : Nis 09, 2012, 16:28:15 »
Merhaba,

Hanımızın yeni ara yüzü adına; Kharnos bilge ellerin dert görmesin diyorum. Daha bir derin oldu, daha bir forum oldu sanki.. Yazıların daha çok ön plana çıktığını fark ettim şimdi. Bu hani soğuk hücre duvarlarında dikkatinizi çeken bir ayrıntı gibi, dikkat ögesinin yazı teması üzerinde yoğunlaştığı bir çalışma olmuş. Yardımlarında sayın Atakan Bey'e de teşekkürler. :)
 Han adına gereken çalışmalar, facebook.com sosyal platformundan da ilerlemektedir. Orada da RYO hakkında herkesi ilgilendiren ve bilgilendiren yazılar paylaşacağız. Yeni projelerin hayata geçmek üzere olduğu şu zamanda tüm oyun arkadaşlarımı da en içten duygularımla selamlıyorum.

Sağlıcakla Kalın..
Burden

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #243 : Nis 09, 2012, 16:32:43 »
Fantastik diyarlarda birlikte yürüdüğümüz tüm dostlara selam olsun.
Arayüz çalışmalarında desteklerini esirgemeyen ve Kara Miğfer Hanı Ekibinin bir parçası olma yolunda ilerleyen Arda Ergin ve Atakan Bayram'a teşekkürler.
Facebook sayfamız için emek vererek daha çok kişiye ulaşabilmemizi sağlayan Yazgan "anasazi" Duran'a da sonsuz teşekkürleri borç bilirim.
Hepiniz sağlıcakla kalın.
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #244 : Nis 09, 2012, 16:57:43 »
Emeği geçen herkese;
elleriniz dert görmesin dostlar.
görüşmek üzere :)
J'alre

Meldor

• Tayfa
  • - 6 -
  • "Asla bensiz içmesin."
« YANITLA #245 : May 17, 2012, 10:53:41 »
Herkese selam olsun ey yüce hanın yüce üyeleri. Garnizon görevimi başarı ile bitirmiş olup evime dönmüş bulunmaktayım. Sizleri çok özledim ve bir an önce görüşmek niyetindeyim. Artık buradayım beyler ;)
Scimitar

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #246 : May 17, 2012, 12:01:49 »
Hoş geldin cesur, güçlü ve güvenilir dostum! Kara Miğfer Hanı, cüce Meldor'un gürültüsüne, kahkahalarına ve esprilerine hasret kalmıştı. Kim bilir garnizon görevinde baltanla kaç tane goblini ikiye böldün, kaç tane orkun uğursuz yaşamına son verdin? Bizlere ne hikâyeler anlatacaksın? En leziz Nightshade şişesi, mahzenin gizli bölmesinde aylardır seni bekliyordu, bu gece açalım! Herkes masamızın etrafına toplansın, bu gece içelim! Cüce Meldor anlatsın, biz sabaha kadar dinleyelim! :)
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka

Vetrinus

• Yolcu
  • - 7 -
« YANITLA #247 : May 20, 2012, 18:04:03 »
Cüce Meldor'un şerefine!
J'alre

ZengalDarkskull

• Tayfa
  • - 6 -
  • Toprak, sana karışalım.
« YANITLA #248 : May 30, 2012, 17:00:03 »
 Cüce Meldor!
Hem yeni başladığımız Ak Kule Macerasındaki monk karakterin için hem de Uyanış bölümünde aramıza katılacak olan cüce karakterin içine sana hoşgeldin diyor ve keyifli fantastik dakikalar vaad ediyorum.

Her daim RP ile kal şerefine!!

Korucu Zengal..
Burden

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #249 : May 29, 2015, 12:24:20 »
Bekarlar Loncası bir kişi daha eksildi arkadaşlar  :D

Iraneth'i de (Onur) yarın öğleden sonra Şişli'de evlendireceğiz. Buradan tekrar tebrik ediyorum.

Han tayfasından gelmek isteyen herkesi bekleriz.
Franz Kafka

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #250 : Mar 21, 2016, 13:58:19 »
Bu adam için imkansız yoktur..İBRAHİMOVİÇ resitali

The Professional
Doderic Cotton

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #251 : Ağu 01, 2017, 17:58:57 »
Selam tayfa!

Portal sayfasındaki bloklar böyle mi daha iyi duruyor, yoksa eskisi daha mı iyiydi?

Böylesi de fena değil gibi geldi, daha simetrik. Bir deneyelim derim.

Franz Kafka

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #252 : Ağu 01, 2017, 18:03:29 »
Selam Kharnos..

Şuandaki hali ile gayet iyi duruyor bence ellerine sağlık yine çok uğraştın.
The Professional
Doderic Cotton

CalahanRedSky

• Ortak
  • - 4 -
« YANITLA #253 : Ağu 01, 2017, 21:29:30 »
Beğenmedim...
Ideas never die!

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #254 : Ağu 01, 2017, 21:32:29 »
Beğenmedim...

Kara Miğfer Hanı'nın tasarımı an itibariyle resmi olarak sona ermiştir. Yetkilimiz de imzasını attı.

:)
Franz Kafka

CalahanRedSky

• Ortak
  • - 4 -
« YANITLA #255 : Ağu 01, 2017, 21:42:33 »
Kara Miğfer Hanı'nın tasarımı an itibariyle resmi olarak sona ermiştir. Yetkilimiz de imzasını attı.

Ideas never die!

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #256 : Ağu 03, 2017, 19:03:39 »
The Professional
Doderic Cotton

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #257 : Ağu 04, 2017, 00:07:12 »
Keşke biraz daha benzetselermiş (veya hava katsalarmış).

Bombeli olması ve üstünde toprak olmasını saymazsak; girişi, sahanlığı falan baya esnaf lokantasına benziyor.

:D
Franz Kafka

ZulkhiR

• Ortak
  • - 7 -
« YANITLA #258 : Ağu 04, 2017, 09:20:22 »
Abi zaten bizim neyimize hadi yapıcan dediğin gibi biraz incele yakın bir şey yap bari düdük gibi olmuş böle :D
The Professional
Doderic Cotton

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #259 : Ağu 05, 2017, 00:12:12 »
Selam tayfa! Birkaç günlüğüne Kuşadası'na gidiyorum. Yokluğumda han size emanet. Hem ona, hem de kendinize iyi bakın.  :)

Sahnemizde müzik yayını devam edecek. Takipte olacağım. Macerayla kalın!
Franz Kafka

accordion-centenary