Merhaba. Uzun süredir durgun ve sessiz olan salonumuzda yeni bir etkinlik oluşturmak niyetindeyim. Bildiğiniz üzere D&D Next Playtest dökümanları yayınlandı. Tepkiler genel olarak olumlu. Sistem, çoğunluğun hoşuna giden yenilikler getirmiş durumda. Şu ana kadar sistemle alakalı bildiklerimiz son derece kısıtlı olsa da, sistemin neye benzeyeceğini az çok anlamış bulunmaktayız.
Bu işe gönül vermiş olan herkesi, D&D Next'i beraberce inceleyip, konuşup tartışacağımız bir buluşmaya davet ediyorum. Sizlere sistemi anlatmanın yanı sıra, bugüne kadar yazılmış olan makalelerden ve dizayn ekibinin gelecekteki planlarından da bahsetmek isterim. Çünkü okuduklarım gerçekten heyecan verici olmaya başladı.
Bir de hazır adventure yayınladılar, "Caves of Chaos". İlgilenen herkesi, hazır yaratılmış olan beş farklı karakterden birini seçerek canlandıracağı bir ısınma turuna davet edeceğim. Karakter yaratma kuralları henüz yayınlanmadı, bu yüzden eldekilerle idare etmeliyiz. Ama karakterleri inceledim ve beğendim.
Böyle bir buluşmanın faydalı olabileceğini düşünen ve katılmak isteyen herkes lütfen bu başlık altında ses versin. Yeri ve zamanı burada ayarlayalım. Herkes davetlidir.
Yazgan'a (anasazi), deneme oyunu fikrinin tohumlarını serptiği için teşekkür ederim.