Gönderen Konu: The Elder Scrolls V : Skyrim  (Okunma sayısı 5034 defa)

Garion

• Ortak
  • - 2 -
The Elder Scrolls V : Skyrim
« : Şub 03, 2012, 15:54:07 »

Bethesda Game Studios'un, 11.11.11'de PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkardığı; eskilere çok dönmezsek efsaneleşmiş Morrowind ve Oblivion'dan sonra bize sunduğu beşinci Elder Scrolls oyunu. Henüz oynamamama rağmen yapılan inceleme ve yorumlar sonrasında son derece başarılı bulunduğunu gözlemlediğim bu yeni oyun, bir çok incelemede 10 üzerinden 9,5 almış. Ana ve yardımcı questler ile görev ve hikaye derinliğinin son derece çeşitli olduğunu ve aynı zamanda görsel olarak doğası ile de oynayanları büyülemekte olduğunu okuduğum oyun beni son derece meraklandırmaya başladı. Sanırım artık oynamanın zamanı geldi ancak en son Oblivion yüzünden kaybettiğim saatler ve yaşadığım asosyallikten sonra oynamaya korkmuyor da değilim.

e.t.c.

anasazi

• Yolcu
  • - 3 -
  • our tale begins...
Ynt: The Elder Scrolls V : Skyrim
« YANITLA #1 : Şub 03, 2012, 16:13:39 »
Oyunun kocaman dunyasi ile nerde oldugu ve kacinci level oldugu belli olmayan quest'leri beni oyundan soguttu.
Gorsel acidan oldukca basarili ama ucu acikligi yuzunden on bes level dayanabildim.
When you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you.

Garion

• Ortak
  • - 2 -
« YANITLA #2 : Şub 03, 2012, 22:30:41 »
Hmm..Bak şimdi bir soru işareti düşürdün aklıma. Ama yine de, Morrowind ve Oblivion'a olan saygımdan sonra Skyrim de bir denenmeyi hakediyor. Yorum için teşekkürler.
e.t.c.

Kharnos

• Hancı
  • - 19 -
« YANITLA #3 : Şub 03, 2012, 23:31:29 »
The Elder Scrolls oyunlarının diğer bütün FRP oyunlarından bir farkı var. Oyunun senaryo yoğunluklu ve eğlenceli yerlerine ulaşmak için bir hayli sabretmek gerekiyor. Eğer ardı ardına gelen quest'ler ile güdümlenmeye alışıksanız biraz yabancılık çekebilir, kendinizi boşlukta ve amaçsız hissedebilirsiniz. Bunu da şüphesiz en çok Daggerfall'da yaşarsınız çünkü o oyun korkunç büyük. Morrowind ve Oblivion ile de yaklaşık on yıl geçirdim. Morrowind'de senaryonun renklenmesi ve heyecanlanması için belki Level 20 ya da 30'a kadar emeklemiş olabilirim. Oblivion için de buna yakın rakamlar söz konusu. Skyrim oynamadım ama bu durumun pek de değişik olmadığına eminim.
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka