Portal
Forum
Giriş
Kayıt
YAZDIR
Sayfa:
1
...
8
9
[
10
]
Gönderen
Konu: Kılıçlar Denizi - Genel (Okunma sayısı 109637 defa)
Alois
Tayfa
- 4 -
İleti: 86
Ynt: Genel
«
YANITLA #180 :
Kas 13, 2011, 13:39:43 »
Anladım abim
Benim gittiğim spor salonuna gideriz beraber.Kaldığın yerden azda olsa devam edersin
Not:Buradan söz verip gelmemezlik yok
Kayıtlı
DOLDUR HANCI
Alois
Tayfa
- 4 -
İleti: 86
Ynt: Genel
«
YANITLA #181 :
Nis 21, 2012, 19:25:28 »
Sessizlik Devam ediyor...
Kayıtlı
DOLDUR HANCI
Meldor
Tayfa
- 6 -
İleti: 129
"Asla bensiz içmesin."
Ynt: Genel
«
YANITLA #182 :
Haz 27, 2012, 17:35:25 »
Merhaba arkadaşlar. Efsane kaldığı yerden devam ediyor. Kılıçlar Denizi'ne başlıyoruz. Herkes eskisinden daha güçlü ve daha deneyimli. Birçok gizem bizi bekliyor. Daha ileriye gitmek istiyoruz. Eksikleri olan bir ekibiz. Ancak birbirimizin eksiklerinl örttüğümüz yönler oldukça aradaki bağ hep güçlenecektir.
Not: Beyler, Tamura kendisini savaşa göre hazırladı. Combatta sıra ne zaman bana gelecek diyebilirsiniz.
Kayıtlı
Scimitar
Alois
Tayfa
- 4 -
İleti: 86
Ynt: Genel
«
YANITLA #183 :
Haz 30, 2012, 18:02:31 »
Merhabalar....
Önümüzde'ki Haftaya Pazar Oyun olursa oynayabileceğim.1 haftalık tatil çıkarım var
Oyun olsun isterim
Tamura da ki gelişimi kesin farkedecektir Yüce DM'miz
Görüşmek üzere.
Kayıtlı
DOLDUR HANCI
Ryle
Tayfa
- 6 -
İleti: 130
Ryle`
Ynt: Genel
«
YANITLA #184 :
Tem 03, 2012, 13:38:27 »
Herkese merhaba.
Bir daha ki oyuna ailemle beraber "KÖY SEFASI" nedeniyle katılamamak durumdayım. Bunun için üzgünüm. O ilk heyecanı aynı anda beraberce yaşamayı nasıl da çok istiyordum oysa. Böyle olması gerekiyormuş. Hepinize saygılarımı sevgilerimi iletip, eğlenceli ve heyecanlı oyunlar diliyorum.
Sağlıcakla kalın.
Kayıtlı
Terazinin iki tarafında kimin durdugunun önemi yoktur, önemli olan kefeyi tutan demir.
Kharnos
Hancı
- 19 -
İleti: 669
Ynt: Genel
«
YANITLA #185 :
Tem 03, 2012, 16:44:48 »
Eğer sen bu hafta sonu gelemeyeceksen ben oyunu erteleme taraftarı olacağım. Zamanı yaz mevsimi ile kısıtlı olan kişi sensin, diğer hepimiz her daim İstanbul'dayız, bence senin oyun kaçırmaman, kesin masada bulunman gerekir. Aksi halde zaten adapte olmakta güçlük çekeceksin, çünkü kaçıracağın oyun bir ara oyun değil, ilk oyun olacak. İlk oyunlar önemlidir. Gençler ne düşünüyor?
Kayıtlı
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka
ZengalDarkskull
Tayfa
- 6 -
İleti: 128
Toprak, sana karışalım.
Ynt: Genel
«
YANITLA #186 :
Tem 03, 2012, 17:29:48 »
Herkes uygun olduğu vakit belirtin kendimizi ayarlayalım..
Kayıtlı
Burden
Ryle
Tayfa
- 6 -
İleti: 130
Ryle`
Ynt: Genel
«
YANITLA #187 :
Tem 04, 2012, 01:47:24 »
Abi mahcup oluyorum böyle. Siz bilirsiniz ama herkes gününü ayarlamış, boşaltmışsa devam edilsin. Gökhan'ın da oynayabileceği tek oyun olacak bu. Başka boş günü yok pazara. Onu da düşünmek lazım.
Kayıtlı
Terazinin iki tarafında kimin durdugunun önemi yoktur, önemli olan kefeyi tutan demir.
Meldor
Tayfa
- 6 -
İleti: 129
"Asla bensiz içmesin."
Ynt: Genel
«
YANITLA #188 :
Tem 04, 2012, 13:00:29 »
Anlağım kadarıyla bir çıkmaza girildi. Ryle ilk oyuna katılamıyor. Alois sadece ilk oyuna katılabiliyor. Rivol'de problem yok. Ryle'nin ilk oyun olduğu için katılması gerekli bence de. Ancak Alois'in durumu göz önüne alınırsa son bir oyunu hak ediyor gibi. Senaryo ön görülemez tabiki ama ilk oyun bir takım kararların alınacağı bir oyun olacak gibi. Alınacak bu kararlarda ekip olarak hareket edeceğimiz için NPC denenebilir mi acaba diye merak ediyorum. Ryle adına tabiki karar verilmeyecek ama alınan kararlar da kişisel değil ekip adına alınacak kararlar olacaktır. Ne ekip Ryle'den kopabilir, ne Ryle ekipten.
Ben oynayalım derim. Takdir yüce DM'indir.
Kayıtlı
Scimitar
Kharnos
Hancı
- 19 -
İleti: 669
Ynt: Genel
«
YANITLA #189 :
Tem 04, 2012, 13:34:25 »
Merhaba arkadaşlar. 14-15 ve 21-22 Temmuz hafta sonlarında benim oyuna katılmabilmem imkansızlaştığı için, Temmuz sonuna sarkmaması açısından bu hafta sonu toplanmak yönünde oy birliği vardır.
Kayıtlı
Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir.
Franz Kafka
YAZDIR
Sayfa:
1
...
8
9
[
10
]
Kara Miğfer Hanı
»
Arşivler
»
Kılıçlar Denizi
»
Kılıçlar Denizi - Genel
accordion-centenary